Urmărind copiii din jurul meu și petrecând mult timp în comunități de copii am observat cât de diferită este copilăria lor față de copilăria noastră. Am întâlnit copii triști, copii care suferă de singurătate, copii dependenți, sedentari, temători, copii care nu se iubesc pe ei înșiși, copii lipsiți de afecțiune sau care nu știu cum să-și gestioneze emoțiile cu care se confruntă. Copii care nu știu să se bucure de viață sau care nu știu ce să facă cu timpul lor.

Pe de alta parte m-a bucurat să cunosc părinți responsabili în căutare de soluții pentru micile dezechilibre din viața copiilor.

Mi-am dat seama că societatea noastră trece prin niște transformări majore și că acești copii au nevoie mai mult că niciodată de ajutor, de dragoste necondiționată, de ghidare și acceptare.

M-am întrebat ce pot face eu pentru binele copiilor, cum pot să îi ajut și să aduc o schimbare pozitivă în viața lor. Răspunsul l-am primit în momentul în care am descoperit programul de coaching pentru copii oferit de Kids Life Coach Academy. Am știut de la început că mi se potrivește perfect iar rezultatele de până acum îmi demostrează că am făcut o alegere bună.

Sunt pregătită să ofer sprijin copiilor care se confruntă cu probleme cotidiene punându-le la dispoziție un set de instrumente tangibile și oferindu-le soluții provocărilor de care au parte înainte că lucrurile să iasă de sub control.

Îmi doresc să îi ajut să își vadă propriul potențial, să facă alegeri sănătoase, să fie responsabili în luarea deciziilor și să devină liderii propriilor vieți.

Succesul meu este determinat de succesul copiilor pe care îi îndrum și nimic nu mă face mai fericită decât să știu că pot aduce o schimbare în viața lor.

Programul de coaching personalizat Zeal for Life® se adresează copiilor cu vârste între 5-12 ani și a fost creat în 2003 de Zelna Lauwrens, fondatoare a Kids Life Global Studio®. Programul este bazat pe 6 teorii temeinic studiate. În ciuda robusteții sale științifice este suficient de simplu pentru a fi ușor de înțeles și aplicat de către copii, astfel încât aceștia să fie capabili să facă alegeri mai sănătoase care să le crească încrederea în ei înșîși și să le influențeze pozitiv atitudinea și relațiile în viață.

Ce rezultate pot obține copiii?
Rezistență în fața presiunii anturajului
Abilități mai bune de ascultare
O mai bună reglare a emoțiilor
Mai multă încredere și siguranță de sine
Îmbunătățirea relației între frați
Empatie și compasiune față de ceilalți
Mai mult calm și o putere de concentrare mai mare
Învățarea unor strategii pentru depășirea dificultăților
Gestionarea stresului și reducerea anxietățîi
Rezultate școlare mai bune
Implementarea unui program zilnic pentru dezvoltarea rezilienței

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori