Afacerea am pornit-o la mijlocul anului 2020, când am ales să părăsesc mediul corporatist pentru a-mi permite să dau contur proiectului meu minunat. Recunosc acum că mă aflu printre cei cărora pandemia le-a schimbat traseul destinului 🙂
Am plecat la drum găsind locația ideală – o locație din sectorul 1, cu văd comercial, în proximitatea Pieței 16 Februarie/Zona Bazilescu. Era un imobil nou construit, încă cu pereții prăfuiți, al cărui parter l-am închiriat și l-am aranjat impecabil în 4 săptămâni dând viață unui magazin cu haine de calitate.
Am trecut cu bine peste pandemie și peste perioada imediat următoare, timp prețios în care am urmărit, am analizat și am identificat nevoia/cererea cât mai mare de servicii de croitorie rapidă și călcătorie.
Astfel, proiectul Centru Croitorie Rapidă a fost finalizat în toamna anului 2023, iar impactul a fost unul mult peste cel preconizat.
De ce Centru?
Deoarece aici Zona serviciilor de croitorie (retuș, modificare, restilizare, modele confecționate la comandă) se îmbină perfect cu Zona serviciilor de călcătorie și se continuă elegant cu Zona de vânzare a hainelor confecționate de noi și nu numai.

Mai multe despre mine

Q Ce reprezinta restilizarea hainelor?

Restilizarea hainelor nu este doar o chestiune de modă, ci și o oportunitate de a ne exprima, de a adopta un stil de viață mai sustenabil și de a ne simți mai bine în hainele pe care le purtam zilnic.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori