Mă numesc Oana Burza, iar această aventură a început cu ceva timp în urmă când prima carte Usborne a ajuns în mâinile băiețelului meu. A iubit-o atât de mult încât a dormit cu ea primele nopți. Au urmat altele, pe care le-a îndrăgit la fel de mult și cu fiecare s-a întâmplat la fel. Cărțile erau dintre acelea cu clapete, din seria “Look Inside…”. Acum după aproape doi ani încă le mai răsfoiește cu drag și mai caută să vadă ce se ascunde sub clapete.
Ulterior tot mai multe cărți Usborne au ajuns în casă noastră și în viețile copiilor din jurul nostru. Atunci când unui copil i se luminează față când primește o carte, simți că ți se umple inima de bucurie, și asta e cea mai mare mulțumire pe care o pot avea.
Pot spune că în această aventură câștigul nu se oprește doar la bani, program flexibil, timp mai mult cu familia sau cărți gratuite, ești câștigat atunci când poți fii generos, când poți dărui altora sau când poți schimbă destinele oamenilor din jurul tău.
Te invit să descoperi magia acestor cărți, și de ce nu, să scriem o nouă poveste împreună!
Q De ce cărți în limba engleză?

Cu toți suntem de acord că a cunoaște o limba străînă este un mare avantaj pentru oricine în ziua de astăzi. Limba engleză este una din cele mai utilizate limbi străine la nivel global.
Tu, ca părinte, poți susține acest întreg proces de învățare prin cărți și activități distractive și plăcute, așa încât învățarea limbii engleze să se facă treptat și cu cât mai multă bucurie a copilului.

Q La ce vârstă să încep să-i citesc copilului meu?

Cu cât începi mai devreme cu atât copilul tău este mai câștigat. Cărțile sunt dedicate tuturor grupelor de vârstă.
📖 Cele dedicate copiilor de la naștere sau la doar câteva luni de exemplu sunt cărți cu puțîn text sau chiar deloc, cu imagini mari și contrastante, suprafețe senzoriale, texturate diferit. În această perioada lectură cărților este despre tonul vocii mamei și despre petrecerea timpului alături de ea.
Bebelușii cărora li s-a citit regulat de la vârstă de 6 luni au avut o capacitate cu 40% mai mare în a asimila cu ușurință vocabularul în jurul vârstei de 18 luni. Bebelușii cărora nu li s-a citit au avut o creștere doar de 16% în asimilarea vocabularului. (studiu realizat de către Pamela C. High, MD și asociații săi de la Child Development Center de la Spitalul Rhode Island)

Q Cum aleg o carte de citit, potrivită pentru nivelul copilului?

📖 Usborne folosește sistemul Lexile pentru a ne ajuta în găsirea cărților potrivite pentru cititul la orice vârstă
Sistemul Lexile este cea mai răspândită măsură de citire din întreagă lume. Unic, acest sistem măsoară atât capacitatea cititorului, cât și lizibilitatea unei cărți sau a unui text, gradual, astfel încât cititorii să poată găsi cu ușurință cărțile de care să se bucure la un nivel pe care îl pot parcurge.
Peste 800 de cărți Usborne sunt evaluate pentru a sprijini cititori de la toate nivelurile.

Q Cum pot ajuta școala/grădinița copilului meu să primească cărți gratuite pentru bibliotecă?

Soluții se pot găsi, cel mai important este să începem o discuție, apoi organizăm un eveniment de carte iar lucrurile vor merge de la sine.
În urmă implicării mele în proiecte educative doar anul trecut am reușit să donez aproximativ 150 de cărți unor școlii și grădinițe și peste 350 de diplome cititorilor minunați care au participat. Pentru unii e puțîn, pentru alții e mult, eu sunt mulțumimtă că am adus mai multe cărți în viața copiiilor cu care am interacționat și că le-am crescut interesul pentru ele.
📖 Cred că o lume mai bună începe cu fiecare dintre noi!

Q Pot să încep și eu o afacere cu cărți Usborne și să beneficiez de anumite avantaje?

Sigur că da. Când începi o afacere cu cărți Usborne beneficiile încep de la reduceri, cărți gratuite si venituri suplimentare până la faptul că este afacerea ta, tu decizi în ce ritm, cât și cum acționezi, ai un program flexibil, nu ai nevoie de experiență în domeniu, avem o întreagă echipă care te ajută cu informații și sfaturi pas cu pas,
Vino alături de noi în aventura Usborne și hai să facem împreună cât mai mulți copii fericiți!

1 Recenzie pentru Cărți cu magie pentru copilărie

Alexandra Stan

1 Recenzii

Cărți minunate de la o mama mimunata

5.0/ 5

O mămică ce ofera pe langa cărți magice și sfaturi, te ajută să găsești ceea ce ți se potrivește. Felicitări si voi mai reveni cu siguranta! Succes!

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori