Numele meu este Iulia Năstase și sunt psihoterapeut de orientare cognitiv comportamentală în supervizare.

Ajut oamenii să își găsească starea de bine în propria viață!

Ca și studii, am absolvit Facultatea de Psihologie în cadrul Universității din București, ulterior am continuat cu formarea în psihoterapie cognitiv comportamentală și psihoterapie sistemica copil-cuplu- familie.

În anul 2019, după finalizarea studiilor și obținerea atestatului de liberă practică, am început să lucrez în cabinet, alaturi de clienți care își doresc să își înțeleagă mai bine situațiile cu care se confrunta în viață lor și își doresc o schimbare.

Dintotdeauna am fost atrasă de observarea și înțelegerea relațiilor interumane. Din punctul meu de vedere, relația este nucleul vieții.

Și aici discutam despre relația cu noi înșine, relațiile dintre membrii familiei, relații de prietenie, de colegialitate, relații de cuplu.

În acest moment lucrez doar online cu adulți în cadrul ședințelor individuale.

Am lucrat cu foarte mulți clienți dragi mie care suferă de anxietate, depresie, care au o stimă de sine scăzută sau poate își doresc să rezolvare anumite situații din viață lor, să ia o decizie și au nevoie de ajutor, psihoterapie în procesul de divorț și a perioadei de după, procesarea doliului.

Pentru mine, ca profesionist, este foarte importantă persoana din fața mea, la fel și încrederea pe care acesta mi-o acorda prin împărtășirea propriei povești de viață.

Relația cu clientul, sub semnul confidențialității, devine un factor esențial care se oglindește în rezultatele procesului terapeutic. Și eu cred în rezultate.

Cred cu tărie în faptul că fiecare persoană, are toate resursele necesare, iar, cu ajutorul potrivit, poate acționa spre viață mai bună.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 07:00 PM
  • Marți10:00 AM - 07:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 07:00 PM
  • Joi10:00 AM - 07:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 07:00 PM
building Deții această afacere? Revendică Acum! Revendică Acum!

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori