Sunt absolventă a Facultăţii de Sociologie şi Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗼𝘁̧𝗶𝗮 𝟮𝟬𝟬𝟰 iar în cei aproape 20 de ani de activitate am reuşit să explorez diverse arii profesionale conectate cu psihologia fiind în permanentă relaţie cu oamenii. Pornind de la experienţa organizaţională până la freelancing şi ajungând acum pe tărâmul psihoterapiei am reuşit să am o expunere internaţională şi multi-culturală prin diversele proiecte în care am fost implicată. Toate aceste experiente m-au conturat drept persoană deschisă, empatică, tolerantă şi în egală măsură implicată şi responsabilă.

Sunt psiholog și 𝗽𝘀𝗶𝗵𝗼𝘁𝗲𝗿𝗮𝗽𝗲𝘂𝘁 𝗮𝘂𝘁𝗼𝗻𝗼𝗺, având formarea de baza în 𝘁𝗲𝗿𝗮𝗽𝗶𝗲 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗮𝗹𝗮̆ 𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗺𝗶𝗰𝗮̆.
Dincolo de această formare, pentru a putea veni cât mai aproape de nevoile clienţilor dar şi din dorinţa de a descoperi unde pot să aduc mai multă valoare în viaţa acestora am parcurs o serie de formări complementare:
• curs de bază în adicţii
• formare în metoda interviului motivațional
• birthstory listening
În prezent sunt în 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿𝘃𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲 𝗰𝗮 𝘁𝗲𝗿𝗮𝗽𝗲𝘂𝘁 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗜𝗺𝗮𝗴𝗼 𝘀̧𝗶 𝗺𝗮̆ 𝗮𝗱𝗿𝗲𝘀𝗲𝗮𝘇 𝗰𝗹𝗶𝗲𝗻𝘁̧𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗰𝘂𝗽𝗹𝘂𝗿𝗶 care au nevoie de ghidaj şi susţinere pentru dezvoltarea de relaţii sănătoase.
Consider că rolul de mamă m-a adus cel mai aproape de înţelegerea importanţei relaţiilor în viată noastră şi 𝗺𝗶-𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝗶𝘁 𝗶𝗺𝗯𝗼𝗹𝗱𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗮 𝗲𝘅𝗽𝗹𝗼𝗿𝗮 𝘀̧𝗶 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁 𝗽𝗮𝗿𝗮𝗱𝗶𝗴𝗺𝗮 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘁̧𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗮̆. A fi într-un cuplu, iar apoi într-o familie este mult mai mult decât a privi fiecare individualitate în parte. Cred cu tărie că atunci când înţelegem cum suntem noi în relaţiile din viaţa noastră ajungem în punctul în care putem face schimbările de care avem nevoie.

𝗢𝗳𝗲𝗿 𝘀̧𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝘀𝗶𝗵𝗼𝘁𝗲𝗿𝗮𝗽𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝘂𝗽𝗹𝘂 𝗶̂𝗻 𝗹𝗶𝗺𝗯𝗮 𝗿𝗼𝗺𝗮̆𝗻𝗮̆ 𝘀̧𝗶 𝗹𝗶𝗺𝗯𝗲 𝗲𝗻𝗴𝗹𝗲𝘇𝗮̆ 𝘀̧𝗶 𝗮𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿 𝘂𝗻 𝘀𝗽𝗮𝘁̧𝗶𝘂 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝘇𝗶𝘃 𝘀̧𝗶 𝘀𝘂𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝘃 𝗟𝗚𝗕𝗧𝗤𝗜𝗔+.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image