Salutare, eu sunt Adriana, omul din spatele conceptului Buline Colorate, un artizan creator de frumos, pictez bijuterii, obiecte de decor și îmi doresc să încorporez în stilul meu de lucru mai multe tipuri de lettering și ilustrații. Explorez în creațiile mele lumea minunată a pattern-urilor și, în același timp, pentru că sunt într-o continuă evoluție, mă pregătesc pentru a deveni facilitator de dezvoltare prin artă ca terapie. 


🌙Creațiile pe care le realizez sunt produse unicat de artă, făurite cu mult drag în România în serie limitată. Conceptul aduce în prim plan bucuria creației intuitive, lipsite de limite, ce păstrează și celebrează amprenta copilului interior.

🌙Câteva din creațiile reprezentative pentru brandul Bulinelor Colorate sunt ilustrațiile magice în acuarelă sau culori acrilice, broșele de lemn pictate manual sau obiectele decorative de păstrat în buzunarul de la suflet.

🌙Produsele se adresează iubitorilor de frumos, cu precădere femeilor ce iubesc să-și pună în valoare frumusețea și feminitatea, indiferent de vârstă sau anotimp.

🌙Specificul brandului sunt elementele botanice și astrale de inspirație boho-witchy și desigur, nelipsitele buline colorate ce împreună se armonizează pentru a rezulta produse cadou pictate cu inima, din suflul imaginației.

🌙În procesul de creație se folosesc culorile acrilice dar și acuarelele ca mediu de explorare a imaginației, însă lemnul, lutul polimeric prin intermediul altelor tehnici mixte sunt și ele printre cele mai îndrăgite modalități de exprimare a sinelui artistic.

🌙Pentru a vedea o parte din produsele Bulinelor Colorate și a fi la curent cu noutățile te invit să intri pe Instagram (@buline_colorate) sau Facebook (@bulinelecolorate) unde te aștept cu drag să povestim despre comanda ta. 

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori