Stim ca vrei sa oferi celor dragi o mancarea sanatoasa cu gust autentic si pentru asta trebuie sa cumperi mai mult de la producatorii locali!

Din pacate nu e deloc practic sau accesibil, ceea ce nu face decat sa adauge frustrare pe lista de cumparaturi!

De ce pe vremuri se putea iar acum nu se mai poate?

Si noi am simtit la fel! Produsele romanesti au valoare!

De aceea am deschis Black by 104, singura pravalie online din Cluj care iti face disponibile peste 500 de produse romanesti din toata tara, cu livrare in 60
minute!

Uite cum functioneaza:
1. Intri pe site www.black104.ro
2. Comanzi produsele la care poftesti
3. Platesti cum iti este tie la indemana
4. Noi pornim spre tine in 15 minute
5. Ne ajuti sa aducem tara acasa

Fa-ti un cont acum!

E timpul sa te bucuri de bunatati sanatoase, crescute si ingrijite local, si clar vei evita sa iti mai consumi timpul analizand rafturile marilor magazine, tanjind la produsele veritabile romanesti de odinioara!

Because not good stories ever starts with a salad și nicio afacere de succes în urma unei promovări. Iar noi nu suntem excepția. Până să ajungem în acest punct, am făcut și greșeli, însă am învățat din ele. Nu ne-am condamnat și ne-am acordat timp să studiem și să cercetăm cum să facem mai bine. Reușind să găsim armonia între ambiția pentru autenticitate, devotamentul pentru schimbare și asumarea întoarcerii la rădăcini.

La începutul anului 2021, am decis să riscam totul pe ce este mai bun, acel produs ales, care ne duce cu gândul la strămoșii noștri dragi, acele preparate bune, făcute după rețete vechi cu un strop de iubire pentru locurile natale, acea masă pregătită cu grijă față de moștenirea pe care dorim să o lăsam urmașilor noștri.
Pentru că țara „noastră aur poartă, noi cerșim din poartă în poartă” am reușit să adunăm maeștrii autohtoni în ale gustărilor consacrate și să-i aducem în centrul orașului Cluj.

Misiunea noastră fiind îmbinarea tradiției cu rutina cotidiană deși primul gând ar respinge ideea de simbioza între tihna ce se păstrează cu respect și mândrie la sat și tumultul efervescent și palpitant din oraș. Credem că putem țese o legătură stabilă și sănătoasă între nostalgie și inovație. Concret, ne dorim să intermediem relația dintre iubitorii de bunătăți și producătorii dedicați.

Mai multe despre mine

Q In cat timp ajunge comanda?

Black By 104 porneste spre client in 15 minute din momentul plasarii comenzii. In functie de adresa si traficul specific orei la care se plaseaza comanda, curierii Black vor ajunge in cel mult 60 de minute.

Q Produsele sunt controlate?

Toate produsele pe care le gasiti pe site-ul nostru provin de la mici producatori autorizati si certificati. Astfel aveti garantia calitatii.

Q Cum platesc?

Avem numeroase modalitati de plata: online, POS, cash. Deasemenea se poate plati si cu tichete de masa Edenred sau BT.

Q Pot comanda si dupa ora 20, cand dorm copiii?

Da! foarte multi clienti comanda seara tarziu, datorita programului incarcat de peste zi. Toate aceste comenzi sunt procesate cu intaietate la ora deschiderii (10 AM) si vor fi livrate pana la ora 11. In cazul in care doriti sa primiti comanda la orice alta ora ne puteti mentiona acest detaliu la rubrica mentiuni, iar noi vom livra la ora indicata de dumneavoastra.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 08:00 PM
  • Marți10:00 AM - 08:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 08:00 PM
  • Joi10:00 AM - 08:00 PM
  • Vineri10:00 AM - 08:00 PM
  • Sâmbătă10:00 AM - 08:00 PM
  • Duminică10:00 AM - 08:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image