Because not good stories ever starts with a salad și nicio afacere de succes în urma unei promovări. Iar noi nu suntem excepția. Până să ajungem în acest punct, am făcut și greșeli, însă am învățat din ele. Nu ne-am condamnat și ne-am acordat timp să studiem și să cercetăm cum să facem mai bine. Reușind să găsim armonia între ambiția pentru autenticitate, devotamentul pentru schimbare și asumarea întoarcerii la rădăcini.

La începutul anului 2021, am decis să riscam totul pe ce este mai bun, acel produs ales, care ne duce cu gândul la strămoșii noștri dragi, acele preparate bune, făcute după rețete vechi cu un strop de iubire pentru locurile natale, acea masă pregătită cu grijă față de moștenirea pe care dorim să o lăsam urmașilor noștri.
Pentru că țara „noastră aur poartă, noi cerșim din poartă în poartă” am reușit să adunăm maeștrii autohtoni în ale gustărilor consacrate și să-i aducem în centrul orașului Cluj.

Misiunea noastră fiind îmbinarea tradiției cu rutina cotidiană deși primul gând ar respinge ideea de simbioza între tihna ce se păstrează cu respect și mândrie la sat și tumultul efervescent și palpitant din oraș. Credem că putem țese o legătură stabilă și sănătoasă între nostalgie și inovație. Concret, ne dorim să intermediem relația dintre iubitorii de bunătăți și producătorii dedicați.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.