Lumânările parfumate ArtScent sunt create cu grijă pentru mediu și oameni, într-un mic atelier din Cluj-Napoca.

Acestea sunt turnate manual folosind ceară de soia 100% naturală, fără adaos de parafină, iar uleiurile parfumate pe care le folosim sunt certificate calitativ, sunt produse vegane, fără ftalați, fără parabeni, netestate pe animale.

Am ales ceara de soia deoarece este o resursă naturală, spre deosebire de parafină (care este formată dintr-un amestec de hidrocarburi saturate obținute la distilarea țițeiului).

Avantajele majore ale lumânărilor din ceară de soia ar fi următorele:

  • Sunt făcute dintr-o resursă ecologică, durabilă și regenerabilă;
  • Sunt ușor de curățat – ceara de soia se curăță extrem de ușor de pe orice suprafață, cu apă călduță și săpun. Nu păteaza hainele și este și hidratantă;
  • Au o aromă care persistă – datorită temperaturii mai mici de topire se permite evaporarea mai lentă al uleiurilor, astfel parfumând încăperea;
  • Sunt non-toxice – ceara de soia este obținută din ulei vegetal, acesta arde curat și nu eliberează substanțe toxice atunci când este aprinsă;
  • Ard un timp mai îndelungat – arde cu până la 50% mai mult față de lumânările din parafină și ne place pentru că ne bucurăm mai mult de ele.

Avem multe review-uri pozitive care ne dau încredere că produsele noastre sunt calitative și se ridică la așteptările clienților noștri.

Am avut colaborări cu companii importante de pe piața din România, cum ar fi Emerson, Zaleco, Freywille, care au ales lumânările noastre pentru a le dărui, cu ocazia unor sărbători sau evenimente importante, angajaților sau clienților lor.

Suntem deschiși la noi oportunități de colaborare, credem că lumânările sunt un cadou deosebit și trezesc amintiri pentru fiecare dintre noi.

Dacă vrei să-ți parfumezi casa natural și să creezi o atmosferă relaxantă și romantică sau ai un eveniment de care vrei ca invitații să-și amintească cu drag de fiecare dată când vor aprinde lumânarea, atunci merită să încerci lumânările parfumate ArtScent.

Te așteptăm pe site-ul nostru să pășești în lumea noastră magică și parfumată.

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori