Bună, eu sunt Andreea.

În urmă cu mai mulți ani am descoperit remediile florale Bach și pentru că acestea m-au cucerit prin blândețea și eficiența lor asupra stărilor emoționale, am pornit în aprofundarea acestei terapii alternative.

Terapia florală Bach este un sistem simplu și natural de tratament, bazat pe preparate din plante, care ne ajută să vindecăm emoțiile negative și să ne regăsim armonia interioară.

A fost descoperită în anii 1930 de către doctorul britanic Edward Bach și se concentrează pe individ și nu pe boală.

Poate fi administrată la orice vârstă, nu creează dependență, nu există riscul de supradoză și nu are efecte secundare.

Emoțiile noastre au multe să ne spună, dar de cele mai multe ori decidem să nu le ascultăm sau chiar să le suprimăm. Iar aceste dezechilibre ajung în timp să ne afecteze starea de bine. Terapia florală Bach se adresează sferei psiho-emoționale.

Mintea, sufletul și corpul nostru sunt într-o strânsă legătură, de aceea este important să avem grijă de fiecare în egală măsură.

Cu ajutorul remediilor florale Bach, îți propun să vindeci, strat cu strat, emoțiile adunate în ani de zile și să readuci starea de bine în viața ta.

Q Când ar trebui să apelez la terapia florală Bach?

Remediile florale descoperite de doctorul Bach îți pot fi de mare ajutor atunci când te confrunți cu dificultatea de a gestiona stresul zilnic, când ești expusă unor situații de criză/urgență sau atunci când este necesară ameliorarea unor emoții negative care s-au acumulat în timp.

Q Cine poate beneficia de această terapie?

Orice persoană se poate bucura de efectele sale pozitive, indiferent de vârstă. Rezultatele se văd foarte rapid în cazul copiilor, deoarece aceștia nu au avut timp să acumuleze atât de multe emoții negative. Femeile însărcinate sau cele care alăptează pot apela cu încredere la aceste remedii florale. Și nu în ultimul rând, animalele de companie se numără printre beneficiarii acestui sistem de tratament.

Q Remediile florale Bach se pot lua în paralel cu alte tratamente?

Da, această terapie nu interferează cu alte scheme de tratament (alopate sau naturiste). Mai mult, este chiar recomandat să se utilizeze alături de altele, pentru efectul ei de susținere a stării emoționale.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni11:00 AM - 07:00 PM
  • Marți11:00 AM - 07:00 PM
  • Miercuri11:00 AM - 07:00 PM
  • Joi11:00 AM - 07:00 PM
  • Vineri11:00 AM - 07:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.