Sunt Alexandra Ciucanu, consultant creativ în comunicare online și trainer, cu o mare pasiune pentru tot ceea ce înseamnă lumea Instagram.

Ofer sesiuni de consultanță și cursuri de comunicare aduse la zi cu cele mai recente actualizări ale platformelor online, dedicate antreprenoarelor care vor să comunice cu ușurință pe social media.

Metoda TAP (theory&technicalities + accountability + practice) pe care o folosesc este o metodă tridimensională care acoperă cunoștințele tehnice și teoretice și le îmbină cu consultanța în comunicare și zona de consiliere în dezvoltare personală.

Susțin antreprenoarele cu care lucrez să își contureze mesajul și să-l transmită online într-un mod care le reprezintă și le e confortabil, cunoscând platformele atât din punct de vedere tehnic, cât și al tipului de conținut potrivit pentru afacerea lor, totul într-o atmosferă fun & friendly.

Mai multe despre mine

1 Recenzie pentru Alexandra Ciucanu

Adina

1 Recenzii

Scriere de pus la rana

5.0/ 5

Ati auzit de scriere cu praf de magie? Lasati tot ce faceti acum si dati un click pe https://storyspelling.ro/category/storytelling/. Daca ce scrie Alexandra Ciucanu aici ar fi o carte, ar fi genul de carte pe care o citesti fara sa-ti fie foame sau sete. Sunt cuvinte care mangaie sufletul si scot la lumina ce insesi protagonistele nu au vazut in ele.

Această recenzie a fost …?

Owner Response

Mulțumesc tare mult, dragă Adina! Ești minunată!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori