Alcool Discount a luat naștere în decembrie 2009, având ca scop principal comercializarea de băuturi alcoolice din tot mapamondul. Este renumit pentru varietatea produselor: vinuri din Lumea Nouă, băuturi asiatice, whisky din toate colțurile lumii și bere de toate tipurile – blondă, neagră, brună, filtrată, nefiltrată, nepasteurizată, cu arome etc.

Echipa Alcool Discount a ponit la drum hotărâtă să construiască o afacere din pasiunea pentru băuturile bune, fine, oferind o varietate de produse la prețuri atractive și accesibile oricărui buzunar.

Alcool Discount pune în centrul atenției consumatorii și necesitățile lor, împărtășindu-și dorința de a lua parte la cele mai frumoase momente alături de consumatori. De aceea, promite să ofere băuturi premium.

Ce valori stau la baza afacerii Alcool Discount?

  • Respectul acordat consumatorilor.

  • Standardele înalte de responsabilitate.

  • Onestitatea față de consumatori.

  • Pasiunea.

  • Loialitatea.

  • Echilibrul.

Pasiunea pentru băuturile de calitate, la prețuri echitabile este factorul principal care conduce Alcool Discount.

Acest magazin funcționează atât online, pe www.alcooldiscount.ro, cât și offline, având puncte de desfacere în diferite locuri din București: zona TeiTitan sau Tineretului.

Încă din 2009, de când a luat naștere, Alcool Discount oferă asistență în timp real pentru orice fel de cerință. Echipa Alcool Discount se străduiește întotdeauna să satisfacă cerințele și nevoile tuturor consumatorilor și să se ridice la nivelul așteptărilor lor. Tocmai de aceea, echipa lor poate fi contactată atât telefonic (pe Whatsapp, Facebook, Instagram), cât și prin intermediul e-mail-ului existent pe site, la rubrica „Contact prin E-mail”.

Fie că ești în căutarea cadoului perfect, fie că ai nevoie de o cantitate mare de băuturi care poate servi la evenimente sau chiar la propria afacere, Alcool Discount te ajută să-ți organizezi surprizele sau petrecerile, venind în ajutorul tău cu cele mai mici prețuri de pe piață, dar și cu branduri internaționale, ca tu să petreci în stil internațional!

Produsele oferite de Alcool Discount

Pe site-ul Alcool Discount, fiecare produs este însoțit de o descriere, lucru care îi poate ajuta pe consumatori să afle informații utile despre produsele care le prezintă interes.

Dacă vrei să te bucuri în stil italian, german, ungarian, lituanian etc., Alcool Discount pune la dispoziție o gamă variată de băuturi care provin din aproape toate țările: Regatul Unit, Belgia, Germania, Austria, Franța, Spania, Italia, Portugalia, Grecia, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Rusia, Estonia, Lituania, Polonia, Republica Cehă, Coreea de Sud, Uruguay, Liban, Ungaria.

Toate produsele din oferta Alcool Discount sunt 100% originale și sunt achiziționate în conformitate cu legile și reglementările României și ale Uniunii Europene. Importarea întregii oferte pe care o au în prezent le permite să aibă cele mai mici prețuri din piață pentru un procentaj de 80%.

De asemenea, fiecare comandă plasată în site este facturată conform legii, iar fiecare sticlă are timbru în conformitate cu legile în vigoare ale României.

AlcoolDiscount prezintă un catalog online variat, cu băuturi naționale și internaționale, unele chiar premiate, care satisfac cerințele consumatorilor. Atentă asupra calității și diversității, echipa oferă consumatorilor asistență continuă, experiență în ambalarea produselor și rapiditate în plasarea comenzii.

Satisfacția consumatorilor este ceea ce definește echipa AlcoolDiscount! Din pasiune pentru calitate și pentru băuturi speciale, oferă posibilitatea de a cumpăra produse la cel mai bun preț, 100% originale, cât și o mulțime de branduri internaționale din care consumatorii pot alege.

Așadar, dacă vrei să te bucuri de băuturi de calitate în confortul propriei case, nu uita că ele vin la pachet și cu prețuri avantajoase!

Alege să plătești cel mai bun preț cu Alcool Discount! Have a nice drink! 🙂

Echipa AlcoolDiscount!

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori