Sunt Coach Transformațional specializat în autenticitate și freelanceri/antreprenori aflați la început de drum care se confruntă cu provocări personale care îi împiedică să își continue visul de a construi ceva pe cont propriu.

Mereu mi-a plăcut să lucrez cu oameni și asta se reflectă în toate job-urile pe care le-am avut. Pe lângă meseria de Coach, mai sunt și Trainer care creează pentru clienții mei programe specializate pe nevoile lor, fie că sunt individuale, fie că sunt de grup.

Pasiunea pentru înțelegerea umană m-a purtat mereu și mai departe motiv pentru care am urmat și cursurile Facultății de Psihologie, pe care le-am finalizat cu succes.

De când am început pe cont propriu m-am confruntat cu foarte multe situații complet necunoscute pentru mine și poate că de multe ori a fost destul de singuratic. Tocmai de aceea această niche – freelanceri/antreprenori la început de drum îmi este dragă sufletului meu, și mă încânta cu multă bucurie când creez un nou program pentru ei: fie că este un program de grup în care adresăm diverse provocări și cum să le gestionăm, fie că îmi apare un client nou care își dorește un program individual care să îl ajute să fie cât mai pregătit în trecerea pe cont propriu. Ce am observat este că atunci când alegi să intri autentic pe cont propriu și să îți transformi provocările în ajutoare și resurse îți construiești fundația afacerii mult mai solid fără ca să existe temeri și pericole care o pot dărâma.

O altă niche dragă sufletului meu este autenticitatea. Mereu m-am întrebat cine sunt eu cu adevărat? și m-am lăsat eu dusă în călătoria mea ca să descopăr răspunsul la această întrebare, ca să descopăr răspunsul și la, cum sunt eu dincolo de poveștile din capul meu? În mintea noastră creăm scenarii, filme și povești și ajungem de multe ori să rămânem blocați în ele. Uităm să “scoatem” capul din poveste și să ne uităm care este realitatea din fața ochilor noștri. Pentru mine a fost o călătorie spirituală destul de intensă și bogată care mi-a adus multe resurse pe care acum le folosesc în muncă cu clienții mei. Mă simt recunoscătoare că am avut parte de această experiență în viața asta, că m-a ajutat să învăț cum să transform durerea în resurse de ajutor pe viitor.

Viziunea muncii mele este să te susțin să descoperi cum ești TU cu adevărat, dincolo de toate poveștile pe care ți le spui.
Încă nu știu pe unde mă poartă drumurile vieții, dar ce știu este că mi-am descoperit pasiunea în lucrul cu oamenii ajutându-i să fie un pic mai bine azi decât au fost ieri!

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni10:00 AM - 04:00 PM
  • Marți10:00 AM - 04:00 PM
  • Miercuri10:00 AM - 04:00 PM
  • Joi10:00 AM - 04:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori