Mă numesc Veronica și sunt fondatoarea Activero, un studio de wellness dedicat stării de bine a corpului și minții.

În 2020, am fost puși în situația dificilă de a abandona clasele de grup la sediul studioului, din cauza pandemiei globale. Acest lucru ne-a motivat totuși să continuăm lupta pentru a menține membrii comunității nostre activi și sănătoși. Am început timid, ca ceilalți din domeniu, cu clase video transmise live pe Facebook.

După feedback-ul pozitiv primit, am investit în continuare și am dezvoltat o platformă proprie, unică în România, unde doritorii de mișcare și echilibru corp-minte au putut să urmărească atât clase live, cât și reluările acestora, la orice oră.

Am adunat peste 180 de clase înregistrate în ultimul an, cuprinzând activități diverse (Family & Kids Yoga, Pregnancy Yoga, Stretching, etc.), cadre interesante (filmări în natură, la înălțime, etc.), durate și grade de dificultate diferite. La începutul lunii martie 2021 am lansat noua platformă Activero Online, care oferă acces întregii librării de clase video, la care continuăm să adăugăm diversitate.

Așadar, te invit să încerci clasele video de pe platforma Activero Online, unde vei găsi ceva potrivit pentru tine, oricând și oriunde ai ocazia de a practica.

Dacă dorești să citești în continuare povestea mea și a studioului Activero, te invit pe https://activero.ro/studio/despre/

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Lunideschis 24 ore
  • Marțideschis 24 ore
  • Miercurideschis 24 ore
  • Joideschis 24 ore
  • Vinerideschis 24 ore
  • Sâmbătădeschis 24 ore
  • Duminicădeschis 24 ore

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori