Bună, sunt Dana, omul din spatele Danique Boutique SRL, one-man-show, și antreprenor și craftsman și vânzător, ca de altfel mulți alții.

Începutul începutului meu datează de prin 2001, când am înființat prima firmă, însă o perioadă destul de lungă am lucrat în paralel, ca angajată și printre picături, am lucrat pentru a-mi crește visul de a deveni independentă, antreprenor cu normă întreagă.

De atunci am dezvoltat o serie de produse, pe care le-am perfecționat și testat de-a lungul anilor la diverse târguri cu specific handmade la care am participat. Mi-am organizat produsele în 2 grupe mari – 1) jucării/pernuțe – pentru care am dedicat o pagină de FB+IG (@daniqueboutique) și 2) decorațiuni pictate (semne de carte, broșe din lemn și decorațiuni de perete, tablouri și altele) – cu o altă pagină de FB dedicată (@daniquedeco). Îmi place în egală măsură să pictez, dar și să mă joc cu (a se citi să confecționez) pisicuțe, căței și ursuleți, iar trecerea de la o grupă de produse la cealaltă îmi dă ocazia să nu mă plictisesc în aceeași rutină, iar prezentarea separată a produselor oferă ceva mai multă claritate.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori