Domeniul evenimentelor private are în permanență nevoie de idei noi iar One Stop Events este un proiect prietenos si ambițios care își propune să-l împrospăteze.

Venim în întâmpinarea voastră cu idei îndrăznețe și servicii ieșite din tiparul clasic al evenimentelor, dar fără a ne abate câtuși de puțin de la misiunea de a vă oferi totul la o calitate ireproșabilă.

  • Wedding Planner – Roxana Balintoni, wedding planner certificat, este pregătită să scrieți împreună povești frumoase, fie că vor fi romantice, amuzante, intense, delicioase, sau de toate la un loc. Dar vor fi, în mod clar, memorabile! Puteți alege sa ne faceți părtași doar la o bucățică din evenimentul vostru, sau să parcurgem împreună întreaga aventură, până în ziua cea mare.
  • S’mores Bar este un concept nou pe care l-am adus pe piața evenimentelor din România și pe care avem încredere că îl vom face foarte cunoscut și îndrăgit în rândul participanților la evenimente private de orice fel. Este mai mult decât un candy bar.Nu numai iubitorii de dulciuri vor fi atrași de el, ci le va capta atenția tuturor celor prezenți, prin originalitate și prin caracterul său interactiv. Vom crea astfel, momente delicioase și amuzante, despre care toți vor avea ce povesti cu siguranță!
  • Bridessential – În ziua nunții, vei avea nevoie să pui la punct mai multe detalii decât ai putea crede. De aceea, ne-am dorit sa-ți venim în ajutor și am creat Bridessential, trusa de supraviețuire pe care orice mireasă și-ar dori-o în ziua nunții sale!

Mai multe despre mine

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori