Barre Fitness a intrat în România în anul 2015, Nona Trif Schneider fiind primul instructor certificat de Barre din țară. Ulterior, în 20 Aprilie 2017 a luat naștere primul studio de Barre din România, Barre Fitness Academy.

Barre Fitness Academy are în prezent o locație pentru clase online și cursuri în Brașov, fiind totodată și singura școală pentru instructori de Barre Fitness din țară. Echipa Barre Fitness Academy lucrează în permanență să dezvolte acest concept de antrenament prin introducerea de stiluri noi și clase specializate.

Mai multe despre mine

Q Ce este barre fitness-ul?

Metoda Barre armonizează antrenamentele tradiționale de pilates, yoga, funcțional fitness, elemente de Kinetoterapie și mișcări de bază din balet, pentru un corp armonios și tonifiat. Deși există multe metode Barre dezvoltate, ideea de bază este aceeași; să combine știința fizioterapeuților cu modalitățile de alungire și întărire a musculaturii prin dans cu risc minim de accidentare. Acest aspect este principalul lucru căutat de femei în timpul antrenamentelor, deoarece doresc să devină mai puternice, însă să rămână feminine, să își crească rezistența cardiacă, să își îmbunătățească postura și să piardă în greutate și centimetrii.

Q Cine poate sa practice barre fitness?

Oricine, indiferent de nivel de fitness si vârstă. Totul are un început, iar în timpul claselor de barre orice obstacol este depășit. Dacă ești îngrijorat că nu ai experiență în dans sau că nu vei ține ritmul, poți conta pe sprijinul instructorului. Orice persoană poate depăși momentele de la început cu puțin ajutor.

Q Ce am nevoie pentru a practica barre fitness?

Pentru exercițiile de barre se folosește:
- o bara de balet SAU un scaun cu spătar înalt, o masa de calcat ajustabila
- un covor gros sau o saltea
- o minge mica de pilates diametru 17-22cm sau o perna
- conexiune la internet si un dispozitiv cu ecran (tableta, laptop sau TV)

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni06:30 PM - 09:00 PM
  • Marți06:30 PM - 09:00 PM
  • Miercuri06:30 PM - 09:00 PM
  • Joi06:30 PM - 09:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori