Vrei să fii frumos? Alege: sănătos!
În fiecare zi suntem bombardați de o serie de factori nocivi care își pun amprenta asupra sănătății noastre: regimul alimentar, factorii de mediu, stresul, sedentarismul, factori care sunt influențați, o parte dintre ei, de propriile noastre alegeri.
De ce nu am alege sănătatea în detrimentul unor impulsuri de moment, de tendințe ? De ce nu am investi în a păstra sănătos corpul pe care nu îl putem schimba, modifica la nesfârșit, arunca? Unul avem din prima până în ultima zi, și cu o îngrijire adecvată putem fi în forma până la vârste înaintate. Ce să facem? Simplu: alegem sănătos!
În afara de o dieta sănătoasă și mișcare, avem nevoie de produse de îngrijire corporală fără compuși chimici, produse din ingrediente naturale.
Știi că în fiecare zi o persoana folosește în medie 10 tipuri de produse de îngrijire și machiaj ale căror compuși chimici ajung în sistemul circulator, implicit în sânge ?
Motivele pentru care ar trebui să optam pentru produse organice sunt nenumărate, dar cele mai importante sunt:
1. Ingredientele naturale ale produselor organice nu conțin pesticide, parabeni, fertilizatori, lăsând pielea să își creeze propriul echilibru.
2. Pielea fiind cel mai mare organ uman absoarbe într-o proporție de 80% toate produsele de îngrijire pe care le utilizam, deci un compus chimic ultilizat pe termen lung poate cauza alergii, puncte negre, dermatite și nu în ultimul rand poate duce la apariția cancerului.
Și gândește-te că dacă tu adultul poți avea problemele descrise mai sus , un copil care se afla în diferite etape de dezvoltare are nevoie pe lângă hrana sănătoasă pentru a creste mare și de îngrijire corporală adecvată.
Te invitam alături de noi să descoperi universul produselor organice și beneficiile lor!

Q Care este diferenta intre produse din ingrediente naturale si cele cu compusi chimice?

Unul dintre ele este acela ca substantele absorbite prin piele intra in sistemul cardiovascular in proportie de 80% in comparatie cu cele ingerate prin alimentatie care sunt filtrate de sistemul digestiv si astfel se elimina intr-o anumita proportie compusii nesanatosi pentru organism.
Cosmeticele convenționale conțin frecvent un procent ridicat de ingrediente pe bază de petrol și pot include substanțe precum ftalati, dietanolamina, aluminiu, oxibenzonă sau parabeni.
De ce sunt acesti compusi periculosi pentru organism?
Acesti compusi pot provoca reacţii alergice, iritaţii ale pielii sau ochilor iar expunerea constantă la doze mari poate cauza cancer de piele, ficat sau tiroidă si multe alte afectiuni.
De ce sunt acesti compusi utilizati in cosmeticele conventionale?
Ofera cosmeticelor o textura cremoasa, le modifica PH-ul, conserva produsul pe termen lung, impiedica dezvoltarea bacteriilor, confera stralucire si multe altele.
Ai manca un iaurt al carui termen de expirare este de un an?
#alegesanatos

Q Motive sa utilizezi produse naturale si organice?

Stiai ca o persoana foloseste in medie aproximativ 10 produse cosmetice si de machiaj zilnic?
Sa ne gandim: demachiant, crema de fata, crema de corp, deodorant, dus gel, sampon, rimel, ruj, fard de obraz si asa mai departe.
Te-ai gandit cum interactioneaza aceste produse in timp cu corpul tau?
Cosmeticele realizate din produse naturale a căror compoziție este preponderent alcatuită din minerale, extracte din plante naturale și organice, produse din microorganisme sau substanțe derivate din aceste surse te ajuta la mentinerea sanatatii corpului indeplinind cu succes si rolul de infrumusetarea si conservare.
Proprietățile acestor amestecuri complexe, cum ar fi cele din extracte de plante și uleiuri, contribuie în mod natural la protejarea, hrănirea și hidratarea pielii.
Ai manca ceva daca ai sti ca are in compozitie derivate din petrol? Atunci de ce sa le introduci in corpul tau prin piele?
#produsenaturale
#alegesanatos

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Lunideschis 24 ore
  • Marțideschis 24 ore
  • Miercurideschis 24 ore
  • Joideschis 24 ore
  • Vinerideschis 24 ore
  • Sâmbătădeschis 24 ore
  • Duminicădeschis 24 ore

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori