Social Genio este un start-up românesc, fondat în 2020 care oferă servicii de digital marketing pentru antreprenori 100% online, prin intermediul platformei Genie. Î

n acest fel, antreprenorii pot avea acces complet la istoricul lor pe platformă. Înscrierea se face sub forma unui abonament lunar, în baza căruia contractează diferite servicii precum: calendare de social media , campanii de reclame, etc.

Conceptul Social Genio este în continuă evoluție, iar lansarea în România este doar primul pas din strategia de dezvoltare a start-up-ului. Combinarea serviciilor de software și concierge stau la baza modelului de business.

Q Cum funcționează ?

1. Cumpără un abonament lunar
Odată ce ai creat contul tău și ai achiziționat un plan, ești aproape gata. Vei primi automat un mail de onboarding prin care îți vei putea programa call-ul cu specialistul tău de social media. Vei avea o discuție relaxată cu Social Genie-ul tău, în care acesta va lua notițe despre business-ul tău. Nu-ți face griji, suntem aici să te ajutăm la fiecare pas!
2.Onboarding
A doua zi, specialistul tău SM este pregătit să îți asculte povestea. Îți vom prezenta o listă de propuneri și întrebări care să ne ajute să ne familiarizăm cu brandul tău. Ținem mult la content personalizat, așa că perspectiva ta ne este necesară în tot ceea ce facem. Va trebui doar să răspunzi la câteva întrebări pentru a fi siguri că suntem 100% gata să ne apucăm de treabă.
3.Aprobare& Feedback
O bună comunicare este foarte importantă pentru specialiștii noștri, motiv pentru care și procesul de aprobare este esențial în această colaborare. Fii sigur că aprobi materialele propuse și că oferi feedback exact, legat de ceea ce dorești să modificăm. Nu-ți face griji, îți vom trimite notificări pentru ce are nevoie de aprobare și poți oricând să programezi un call cu noi, dacă ai nevoie de interacțiune directă.
4.Enjoy
Viața e mai bună când nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu modul în care business-ul tău crește online. Avem grijă de comunicarea pe social media, pentru ca tu să îți poți prioritiza dezvoltarea afacerii din mediul offline.😊

Q Cât durează procesul de Onboarding?

Procesul de onboarding este destul de simplu, a doua zi speialistul tau SM este pregatit să îți asculte povestea. Îți vom prezenta o listă de propuneri și întrebări care sa ne ajute să îți cunoaștem brandul cât mai bine.

Q Voi deține în continuare controlul conturilor mele de social media?

Întotdeauna! Suntem parteneri în conturile tale de social media pentru a putea gestiona postările, dar controlul este deținut de tine. Fiecare postare apărută pe conturile tale este aprobată anterior de către tine – nu postăm niciodată fără aprobarea ta.

Q Conținutul va fi adaptat nișei mele?

Calendarul tău de social media este conceput pentru personalitatea brandului tău. Specialistul tău în social media va crea conținut divers cu videoclipuri, imagini și texte adaptate publicului tău! Conținut fresh și documentat pentru o strategie pe termen lung care îți va crește organic contul!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image

100+ instrumente gratuite pentru antreprenori