Profesioniștii noștri oferă servicii de consultanță în afaceri, strategii de dezvoltare online a afacerii, servicii flexibile cu timpul și bugetul dvs. Dacă doriți mai degrabă să învățați, să vă dezvoltați noi abilități pentru dezvoltarea strategică de afaceri, oferim sesiuni de pregătire deja gata pentru Dvs.
Sunteți antreprenoare și mereu vă folosiți creativitatea să găsiți soluții la nenumăratele încercări zilnice ale afacerii Dvs? Și nu vă permiteți să plătiți contracte cu un ITist, cu un avocat, cu un contabil, cu un consultant de afaceri?
În fiecare sâmbăta dimineața, gratuit, răspundem întrebărilor Dvs – stabiliți o video conferință pe platforma dorită de Dvs. ori scrieți-ne și vă vom contacta. https://live.vcita.com/site/victoriousbusiness
Cine ești tu și în ce crezi?
Sunt Victoria Băncilă Bularda de formație inginer geolog, care după 9 ani de munca în mina, profesor geologie și project manager pe proiecte de regularizare a apelor, am descoperit serviciile financiare și lumea afacerilor. În prezent sunt Business Consultant la Victorious Business, dezvoltator și instructor pentru cursuri de afaceri, cât și mentor pentru noi imigranți în Canada. Deoarece am avut oportunitatea să fiu invitată în Linkedin din 2004, am înțeles puterea și necesitatea networkingului, astfel împărtășind din cunostiintele mele și incurajandu-mi conexiunile să facă același lucru căci prin colaborare reușim acolo unde singuri ne este foarte dificil să găsim soluții.Te-ai gândit la tine ca un super-erou?
Nu, niciodată.Dacă da, ce super-erou ești și care este super-puterea ta?
Chiar dacă nu mă consider super-erou, consider că mereu m-au ajutat încrederea în sine, în viziunea personala și munca continua urmărind să ofer rezultate de calitateAccepți jocul în viața ta ca o metodă de dezvoltare și creștere personală?
SigurAi îmbrățișat gamificarea în afacerea ta?
DaTe gândești că joaca e doar pentru copii și afacerile înseamnă doar seriozitate? Explică-ne de ce.
Nu. Consider că joaca și spiritul ludic ajuta la dezvoltarea creativității, care este foarte importanta în găsirea de soluții, în dezvoltarea viziunii unui antreprenor. Chiar și cei care își dezvolta o afacere în tehnologie, numerele și spiritul precis sunt foarte importante pe anumite secțiuni ale afacerii, așa cum creativitatea, imaginația, dorință să reușești sunt foarte importante pe celalte secțiuni ale afacerii.În #LunaJocului, am schimbat regulile în comunitatea Antreprenoare. Ți s-a părut greu să accepți noile reguli și să te joci alături de noi în fiecare zi?
Mi s-au părut foarte interesante și frumos adaptate, nu greu. Din păcate nu am reușit să particip, ziua fiind tot de 24 de ore și prioritățile zilnice nu mi-au lăsat măcar o oră pe zi pentru participarea la jocuri.Ce jocuri joci tu în viața de zi cu zi?
Mai mult glume zilnice, cu clienții, cu partenerii, decât jocuri. Din martie și până acum am folosit zilele de vineri fie pentru "Ziua Tricoului Trăsnit", ori să ghicim "Adevărat ori Minciună", ori "Coafura Muncii Dezordonate" încercând întâlnirile online să fie mai relaxante și să ne pregătim mental pentru finalul de săptămână.Ce jocuri folosești pentru a-ți motiva copilul și a-l educa?
Copiii mei sunt adulți acum, la studii, dar când erau mici le plăceau jocurile cum era "Nu te supară frate" ori "Monopol", generația lor având mult puține jocuri online decât generația copiilor de acum. Trebuiau să aibe cumpărate GameBoy ori CD-uri cu jocuri, acelea fiind de obicei cu ceva matematica, deci atractive până la un punct. Jocurile erau bune că motivare că îi așteptau după ce terminau temele.Ce jocuri folosești în echipa ta pentru a-i motiva să se educe?
În afacere avem colaboratori, nu angajați, deci mai dificil să facem jocuri împreună. Când am fost în management, le trezeam dorința să se educe prin crearea oportunităților să împărtășim despre ce am învățat în ultima lună dintr-o carte citită ori dintr-un curs. Se întîmpla ca apoi și alti membrii ai echipei să citească acea carte ori să urmeze cursul ce le trezise interesul.Ce jocuri folosești tu sau echipa ta pentru a finaliza anumite proiecte?
Domino: fiecare scrie pe o hârtie primită, ce idei legate de proiect îi trec prin cap și apoi așezam răspunsurile într-o ordine data de punctele de pe spatele hârtiei primite și vedem ce am obținut.Măcar ne amuzam dacă nu puteam folosi rezultatul final.