Speed Coaching este o invitație la stare de bine, la conversații de coaching de identitate și la a accesa răspunsuri la întrebări despre misiunea și sensul vieții, rolurile sociale și armonia dintre ele, dorințe, vise, ce ne face inima să cânte și, mai ales, rezultate.

Omul este o ființă complexă și merită tratată holistic, indiferent care este subiectul de poziționare. Mintea, corpul și sufletul sunt unificate și de aceea, Speed Coaching privește orice persoană ca fiind completă și perfectă.

După 5 ani de exersat, greșit, reorganizat, cercetare și învățat, Speed Coaching oferă servicii și produse în acord cu vremurile pe care le trăim, sub formă de unelte, suport și investire cu putere, pentru ca fiecare persoană cu care intră în contact, să își reamintească Cine este cu Adevărat și să se conecteze la dorințele sale unice și personale.

Omul este infinit, veșnic și cu un potențial excepțional, de cele mai multe ori nemanifestat.Viața însă nu este despre lupte, chin, sacrificii și muncă grea, ci despre a ne relaxa în înțelegerea că suntem, radiem și oferim iubire, cu sprijinul divinității și a celorlalte ființe și lucruri de care suntem înconjurați. Suntem unici și ne dorim lucruri unice, ceea ce conferă vieții în comuniune o diversitate delicioasă, fără de care viața ar fi doar într-o singură culoare.

În 2021, Speed Coaching oferă doar coaching de identitate live, față în față, în formatele: mastermind, workshop sau sesiune 1:1.

Mai multe informații sunt aici: https://linktr.ee/speedcoaching

Ceea ce practicăm astăzi, devenim mâine – de aceea sloganul Speed Coaching este: Viitorul este acum!

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Marți11:00 AM - 04:00 PM
  • Miercuri11:00 AM - 04:00 PM
  • Joi11:00 AM - 04:00 PM
  • Vineri11:00 AM - 04:00 PM

Revendică Afacerea

Sunt de acord si accept Termenii și Condițiile de utilizare pentru a afișa aceste informatii

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.