[Povestea mea]
Mihaela – Produse hoteliere Ella

Sunt Mihaela, mamă de 2 băieți (2 și 4 ani) energici și dornici să descopere lucruri noi, soție, contabil de profesie și femeia din spatele business-ului: “Produse Hoteliere – Ella”.

Da, ați ghicit, aduc în casele voastre confortul și starea de bine pe care o aveți atunci când mergeți în vacanță la un hotel de 5 stele și sunteți uimite de albul imaculat al lenjeriilor de pat, calitatea materialelor pe care o simțiți la prima atingere, pernele și pilota pufoasă, prosoapele și halatele de baie, de care nu vă mai puteți dezlipi.

Asta promovez cu toată inima de 6 ani, de când am descoperit aceste produse fine, rafinate și elegante, când am mers în vacanță la sora mea, în Grecia. Produse Hoteliere Horeca, pe care ea le avea în propria locuință.

Până la acel moment, le vedeam ca pe niște produse extrem de scumpe, pe care nu ni le-am putea permite în viața de zi cu zi. Însă, ele sunt de fapt accesibile ca preț, iar plusul de valoare pe care îl aduc în casele noastre, este de neprețuit, schimbă cu totul climatul interior și atmosfera locuinței.

După acea vacanță, gândul meu a rămas la feeling-ul și starea de bine pe care mi-au adus-o aceste produse pe care le regăsim în hoteluri luxoase și am început să mă documentez, să iau legătura cu diverși importatori, să obțin cele mai bune prețuri ca să pot să aduc femeilor și mamelor această experiență în casele lor.

Dincolo de starea de bine, crearea unui climat interior confortabil, liniștior și totodată elegant și luxos, produsele hoteliere folosite în Horeca au numeroase beneficii:

✅ Sunt produse la standarde mult ridicate, industria Horeca este extrem de exigentă când vine vorba de calitatea produselor;

✅ Au o durată de viață mult mai mare față de produsele clasice din comerț;

✅ Lenjeriile sunt tratate (antibacterii, macerizare) să reziste în timp și să se păstreze nuanța de alb optic imaculat pe care doar aici o întâlnim.

Noi comercializăm chiar acele lenjerii hoteliere de damasc satinat din bumbac egiptean, de o calitate superioară, ce oferă o atingere mătăsoasă pentru un somn cu adevărat odihnitor, de care toate femeile sunt îndrăgostite.

A nu se confunda cu cu materialele asemănătoare de pe piață care se aseamănă doar din punct de vedere a texturii dar care nu se apropie calitativ și nu respecta rigorile și standardele Horeca.

✅ Prosoapele sunt din bumbac de 500-550 grame cu densitate mare, fir dublu răsucit, bine structurate să reziste în timp fără să se scămoșeze la spălări repetate. Există și varianta de lux la prosoape, cele de 650 grame care au un finisaj moale cu silicon, bumbac pieptănat, super absorbant.

✅ Pilotele și pernele sunt matlasate folosind mașinării speciale ultra moderne, se spală cu ușurință la mașina de spălat (60-90 grade) și nu se degradează așa cum se întâmplă cu diverse perne din comerț.

✅ Avem și gama de top de pilote și perne cu puf de gâscă care folosesc în resorturile de top când vine vorba de lux și eleganță. Acestea sunt respirabile și absorb transpirația.

✅ Halatele pentru adulți sunt pufoase, groase și călduroase, din bumbac de 380 grame și sunt plușate pe deasupra. Se întrețin foarte ușor și sunt lavabile la mașina de spălat.

✅ Halatele pentru copii se confecționează la cerere, pe dimensiunile dorite și sunt realizate din material de prosop de 300 grame. De asemenea, se produc și prosoape cu capișon și pot fi personalizate prin broderie.

Pentru o experiență memorabilă sau pentru un cadou special pe care îl puteți dărui oamenilor dragi din viața voastră, vă putem ajuta cu un cadou unicat, util și de calitate pe care îl putem personaliza prin broderie. Putem personaliza absolut orice piesa, fie ca vorbim de o lenjerie, prosoape sau halate.

Sunt aici cu dragă inimă alături de voi și vă pot oferi mai multe detalii despre aceste produse pe care merităm să le avem în casele noastre.

Cu mulțumiri,
Mihaela

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.