Brandul Outspoken s-a născut dintr-o experință personală și s-a dezvoltat ca un demers motivațional pentru femeile curajoase, deschise la nou, hotărâte și pline de energie pozitivă. Femei pentru care succesul înseamnă libertate, fac alegeri personale cu responsabilitate față de oameni și mediu, contribuie în mod activ în comunitățile din care fac parte și reușesc prin propriile puteri.

Pentru exprimarea întregului concept am ales o piesă simplă de îmbrăcăminte, o piesă foarte versatilă care își are locul în garderoba oricărei femei, o piesă care se poate adapta foarte multor ținute: tricoul alb, imprimat cu mesaje pline de esență și putere, mesaje care să definească starea de spirit, s-o ridice și mai ales s-o comunice cu mândrie tuturor!

Am apelat, deci, la furnizori care ne împărtășesc valorile și viziunea, care respectă în egală măsură oamenii și natura și dețin cele mai înalte certificări în domeniu. Am selectat produse care să treacă testul timpului și să rămână piese relevante în garderoba clientelor noastre cât mai multă vreme.

Designul tricoului statement a fost creat în perfectă armonie cu întreg conceptul: stil minimalist, simplu, de impact. Acest design face parte din ideea de versatilitate a tricoului, dar și la cea de a fi purtat cât mai mult timp, fără să iasă din trenduri sau modă. Să rămână un simplu clasic peste ani, perfect de purtat oricând starea interioară o cere spre exterior.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Revendică Afacerea

Sunt de acord si accept Termenii și Condițiile de utilizare pentru a afișa aceste informatii

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.