Eu sunt Florentina Ghilencea și din 2013 sunt Micul Patiser.

Sunt Pastry Chef și Trainer și ajut pasionații de prăjituri să facă macarons relaxați și cu încredere în ei.

Iubesc să fac macarons.

În cei 3 ani cât am avut deschis laboratorul Micul Patiser am pregătit peste 10 000 macarons pentru evenimente private și corporate și peste 1000 macarons personalizați.

Acum transmit și altor pasionați bucuria de a face macarons, prin cursul meu online, Călătoria către Macarons Perfecți.
Cred că îți poți descoperi o pasiune mai târziu în viață și poți face din asta o meserie.
Și prin transmiterea mai departe a pasiunii mele, îmi doresc ca tot mai mulți oameni să experimenteze gustul adevărat al macaronsilor.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image