Întâlnirea cu marea furtunoasă ne așteaptă pe toți pe parcursul vieții, și e inevitabilă de-a lungul traseului profesional. Cu uimitoarea sa creativitate, umanitatea a inventat farul pentru a-i acompania pe marinari în încercarea lor de a cuceri forțele naturii. În viața noastră contemporană, adesea ferită de dificultățile de altădată, probabil nu ne vom confrunta cu forța brută a valurilor. Însă, deși provocările noastre sunt diferite, ele nu sunt cu nimic mai puțin formidabile. Farul s-a mutat de pe marginea stâncii în confortul ședinței de coaching. Dar rolul său a rămas același: nu va sări în apă pentru a te salva sau pentru a vâsli în locul tău. Nu îți va spune ce să faci. Va lumina, pur și simplu, ceea ce este, fără judecată. Iar în lumina sa, prin parteneriatul cu coachul tău, bazat pe autenticitatea revelațiilor, vei dobândi o nouă perspectivă și îți vei descoperi propriul drum, indiferent de cât de tare va bate furtuna.

Lighthouse Coaching a luat naștere în 2018 dintr-o mare dragoste pentru dezvoltarea și creșterea umană. De atunci, am ajutat numeroși clienți în călătoria lor către descoperirea vocației, creșterea unei afaceri, decizii sănătoase de management, obținerea jobului dorit, găsirea echilibrului interior și multe alte realizări. În anii viitori ne dorim să fim alături de tine și să te vedem realizând tot ceea ce îți dorești cu adevărat.

Q Ce servicii oferi?

Sunt un profesionist în coaching acreditat internațional (ICF - Associate Certified Coach) și ofer ședințe de coaching la cele mai înalte standarde. Tematici abordate:
- avansul în carieră
- management și team leading
- antreprenoriat
- schimbarea carierei
- obținerea cu succes a unui job

Q Cât durează o ședință?

În funcție de nevoile tale, o ședință de coaching durează între 45 de minute și o oră.

Q Cum se realizează o ședință?

Toate ședințele se realizează online, prin videoconferință. Poți alege între Skype, Zoom, Google Meet și Teams.

Q Care e procesul?

- Mai întâi, avem o discuție scurtă telefonică/online în care aflu mai multe despre tine și îți spun dacă soluția de care ai nevoie e coachingul sau altceva și discutăm detaliile colaborării (frecvența și numărul ședințelor, mediul etc.)
- Apoi, îți trimit contractul de coaching și factura.
- Avem o ședință introductivă în care îți clarifici unde te afli acum și ce obiectiv dorești să îți setezi pentru viitor.â
- Realizăm și restul ședințelor, apoi evaluăm progresul.
- Poți reveni oricând ai nevoie de claritate sau inspirație.

Q Procesul e confidențial?

Da, întreg procesul de coaching e absolut confidențial. În plus, respect normele de protecție a datelor conform GDPR.
Informații specifice pot fi oferite numai autorităților în cazul unei investigații penale.

Q Care e costul unei ședințe de coaching?

O ședință de coaching costă 450 RON / 90 EUR.
Pentru rezultate cu impact recomand achiziționarea unui pachet de ședințe de coaching:
Starter: 12 ședințe x 440 RON/ședință = 5280 RON / 1066 EUR
Advanced: 18 ședințe x 420 RON/ședință = 7560 RON / 1526 EUR
All-stars: 32 ședințe x 400 RON/ședință = 12800 RON / 2585 EUR plus disponibilitate zilnică pt check-ins de 15 minute

Q Ce aduci în relația de coaching?

Sinceritate radicală. E ceea ce îmi propun la fiecare întâlnire și ceea ce încerc să le inspir clienților mei. Atunci când pornim de la o bază de confidențialitate absolută, încredere, vulnerabilitate și sinceritate, putem avansa într-o oră cât alții într-un an.

Lucrez la formarea mea în coaching de 6 ani încoace. După sute de ore de training și practică pot spune că, în sfârșit, sunt în elementul meu aici, față în față cu tine, indiferent ce s-ar întâmpla.

Dacă simți că e momentul să ai mai multă claritate, concentrare, forță și acces la puterea ta interioară de a-ți face visurile să se întâmple, te invit să ne cunoaștem.

Q Ce calificări ai?

Din 2014 până acum am participat la peste 600 de ore de formare în coaching în România, Ungaria și Olanda. Între 2018 și 2021 am lucrat în departamentul de Capability Development într-o companie mare, unde m-am ocupat de formarea oamenilor, iar din 2022 lucrez ca expert în Leadership Development pentru managerii din 42 de țări. În 2018 m-am certificat ANC ca "Specialist în activitatea de coaching", iar în 2021 am obținut titlul de Associate Certified Coach din partea Federației Internaționale de Coaching (ICF).
Printre altele, mai sunt psiholog în formare, trainer și manager de proiect certificat.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

image

Afișeză orarul
  • Luni08:00 AM - 07:00 PM
  • Marți08:00 AM - 07:00 PM
  • Miercuri08:00 AM - 07:00 PM
  • Joi08:00 AM - 07:00 PM
  • Vineri08:00 AM - 07:00 PM
  • Sâmbătă08:00 AM - 07:00 PM
  • Duminică08:00 AM - 07:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

imageCererea ta a fost trimisă cu succes.

image