În cele aproape 6 luni petrecute în Tanzania în 2019 m-am îndrăgostit până peste cap de femeile pe care le-am întâlnit, de cât de puternice sunt și de cum se sprijină reciproc într-o societate care nu le oferă nici pe departe tot ce au nevoie.

Așa a apărut ideea “iele-sânziene”, o comunitate alcătuită din femei, pentru femei. Un fel de Fight Club, varianta feminină, în care discutăm cu voce tare despre subiecte considerate sensibile sau rușinoase, distribuim conținut menit să informeze, educe și inspire, promovăm produse și servicii etice și utile, lucrăm împreună la soluții pentru a sprijini cât mai multe femei, acoperind o zonă foarte largă de nevoi.

La începutul anului 2020 am finalizat procesul de înființare a Asociației Iele-Sânziene, iar acum este ONG cu acte-n regulă. Momentan am creat un magazin online cu absorbante lavabile produse în România și în curând pregătim ateliere de educație menstruală în școli din medii defavorizate.

Mai multe despre mine

În cele aproape 6 luni petrecute în Tanzania în 2019 m-am îndrăgostit până peste cap de femeile pe care le-am întâlnit, de cât de puternice ... Citește mai mult

1 Recenzie pentru iele-sanziene

shirina

1 Recenzii

Iele Sanziene

5/ 5

Ioana e o persoana minunata, ca si toti cei care se strang in jurul ei. Povestile ei sunt de romane si, poate, cu putin noroc, va avea ocazia sa le spuna in cat mai multe locuri Magazinul online ofera produse care ne ajuta sa avem o mod de viata mai durabil si ecologic. (absorbante lavabile)..

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.