Frelly Talk, o marcă distinsă a companiei Frelly Services SRL, oferă cursuri de limbi străine online în direct pentru grupuri și persoane fizice din întreaga lume. Ne folosim de experiența noastră îndelungată și de o echipă puternică de experți în limbi străine pentru a preda competențe lingvistice și a insufla încredere studenților noștri, astfel încât aceștia să fie pregătiți să profite de noi oportunități și să se bucure de experiențe îmbogățitoare oriunde s-ar afla în lume.

Frelly Talk primește studenți de toate vârstele. Fie că migrați într-o altă țară, vă ridicați nivelul acreditărilor profesionale sau încercați să vă perfecționați la o materie academică, vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele lingvistice. Pentru copiii care învață, suntem bucuroși să oferim Frellini Kids, o clasă de limbi străine distractivă și captivantă dedicată copiilor.

Suntem compuși din profesori de limbi străine și tutori certificați, care sunt calificați și experimentați în furnizarea de metode eficiente de predare a limbilor străine folosind instrumente și tehnologii moderne. La Frelly Talk, vă vom ghida până la capăt spre un progres real, fie la școală, fie în carieră sau în lumea reală.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.