La un moment dat, în experiența mea profesională am realizat că ne ”grăbim” să plantam hard skills la copiii noștri, la angajații noștri, fără să existe un fundament, o baza de soft skills. Lipsește din educația noastră timpurie și nu numai răspunsul la întrebarea ”de ce?”. Pentru că parcurgem viața și cariera fără un răspuns la această întrebare, totul este complicat și stresant, cu puțină armonie.

Și dacă totuși se poate și altfel?

Plecând de la acestă nevoie, am dezvoltat cursuri pentru adulți, prin care aceștia să ajungă la echilibru cu timpul lor (Time Master), cu cei din jur (Leadership) și cu finanțele proprii și ale familiei (Budget Master).

De asemenea, pentru nevoia copiilor de a seta o relație bună cu banii de la început, am dezvoltat ateliere de Educație financiară, Educație financiară juniori și Antreprenoriat.

Sunt mamă și sunt parte din societate, așa că îmi doresc un viitor cu o altă mentalitate (o mentalitate capitalistă) la generațiile următoare. Doresc să contribui la aceasta schimbare.

1 Recenzie pentru Eagle Consult & Services

De Lia

1 Recenzii

A fost o experiență minunată!

5/ 5

Cursul a fost unul, la propriu, interactiv. Te scoate din zona ta de confort, îți pune rotițele în mișcare și te pune la treabă. Cu cât avansezi în curs cu atât devi mai conștient de valorile tale și de timpul pe care îl petreci făcând ce nu îți dorești în realitate.

Această recenzie a fost …?

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni09:00 AM - 05:00 PM
  • Marți09:00 AM - 05:00 PM
  • Miercuri09:00 AM - 05:00 PM
  • Joi09:00 AM - 05:00 PM
  • Vineri09:00 AM - 05:00 PM
  • Sâmbătă09:00 AM - 05:00 PM
  • Duminică09:00 AM - 05:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.