#SuntAici să te însotesc în călătoria către Sine, atunci când simți că ai nevoie de susținere și ghidare. Nu sunt aici să te învaț nimic pentru că toată cunoașterea și puterea sunt deja înlăuntrul tău.

#SuntAici să creez un spațiu de acceptare și nonjudecată în care tu să te poți relaxa și conecta cu Sursa și cu potențialul tău infinit. Și apoi cu blândețe și cu iubire te însoțesc și te oglindesc așa încât să-ți poți ”vedea” în orice moment Puterea, Magia și Unicitatea ta.

#SuntAici să oglindesc vulnerabilitățile și rănile tale și să te susțin în procesul de vindecare. #SuntAici să cred în tine atunci când tu nu mai crezi și să-ți întind o mână să te ridici, dacă ai căzut și doare.

#SuntAici să oglindesc acele nevoi și dorințe ale sufletului tău de care poate încă nu ești conștientă și să te susțin să le împlinești, pentru binele tău cel mai înalt.

#SuntAici să te inspir să-ți amintești Cine Ești și să afli care este misiunea ta în această viață.

Deja de peste 12 ani fac conștient propria călătorie în care am învățat (că) să-mi amintesc cine sunt. NLP Practitioner, Life Coach, Theta Healer, Facilitator Pasionată de meditație, astrologie, numerologie, cheile genelor, human design, pictură, dans.

#SuntAici pentru Tine! <3

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Marți11:00 AM - 07:00 PM
  • Miercuri11:00 AM - 07:00 PM
  • Joi11:00 AM - 07:00 PM
  • Vineri11:00 AM - 07:00 PM
  • Luni01:00 PM - 07:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.