Eu sunt Adina, reprezint Adina’s Healing Chamber și sunt practician certificat în Codul Emoțiilor, o metodologie creată de dr Bradley Nelson pentru identificarea și eliberarea bagajului emoțional și a energiilor stagnante care pot rămâne cu noi în urma unor evenimente din trecut, moștenite din familie sau absorbite de la cei din jur – manifestându-se prin blocaje în diverse arii ale vieții.

Sunt de asemenea certificată în Theta Healing, aceasta fiind o altă tehnică ce facilitatea eliberarea blocajelor și a programelor limitative și sunt consilier de dezvoltare personală. acreditat ANC,

Ce este curățarea energetică?

Noi avem un corp fizic pe care îl putem vedea și atinge și un corp energetic pe care majoritatea oamenilor nu îl văd.

Când experimentăm ceea ce numim emoții negative, sau diferite evenimente traumatice, în corpul nostru pot rămâne energii blocate. Imaginați-vă că la fel cum hrănim cu mâncare corpul fizic, în același fel, gândurile hrănesc corpul energetic.

Atunci când hrănim corpul energetic cu hrană de slabă calitate (gânduri negative), ceea ce nu poate fi procesat rămâne blocat, ca toxina și afectează întreg sistemul, la fel cum se întâmplă dacă consumăm mâncare fast-food.

Vom reuși să procesăm, la fel ca și cu toxinele o parte din această energie. Iar ce nu reușim să procesam va rămâne blocată ca energie stagnantă în corp, energie pe care o putem căra după noi ani la rând.

Vibrația emoțiilor și energiilor stagnante va influența vibrația noastră de zi cu zi. Emoțiile noastre influențează gândurile noastre. Gândurile noastre influențează modul în care acționam. Iar modul în care acționăm în mod repetat ne definește viața pe care o avem.

Dacă nu vă aflați încă acolo unde vă doriți, vă invit să lucrăm împreună pentru procesarea energiei emoționale stagnante. Eliberându-vă de energia emoțională care aduce diverse sensibilități și reacții, veți putea mai ușor să faceți alegeri care să vă susțină mai mult și astfel să creați un stil de viață de care să vă puteți bucura cu adevărat.

Poate că sună puțin ezoteric dar veți vedea sunt o fată foarte practică. Am terminat o facultate de informatică și am lucrat aproape 12 ani în managamentul proiectelor informatice..

Care sunt top 3 beneficii pe care pe le poți obține din lucrul cu mine?

Oamenii cu care am lucrat au raportat că:

  • Sunt mai eficienți în ceea ce fac, au o mai mare claritate
  • Au un echilibru emoțional puternic.
  • Manifestă cu mai multa ușurință lucruri în viața lor – pentru că nu mai sunt trași înapoi de bagajul cu care au venit inițial.

Evaluează și Scrie o Recenzie

Evaluarea ta

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selectează

Recomandarea ta trebuie să aibă cel puțin 140 de caractere

Sunt de acord si accept Termenii si Condițiile pentru publicare recenzie

Afișeză orarul
  • Luni08:00 AM - 04:00 PM
  • Marți08:00 AM - 04:00 PM
  • Miercuri08:00 AM - 04:00 PM
  • Joi08:00 AM - 04:00 PM
  • Vineri08:00 AM - 04:00 PM

Sunt de acord și accept Termenii și condițiile pentru a trimite aceste informații?

Cererea ta a fost trimisă cu succes.